Home » Troeven » Het team

Het Laathof-team

Het Laathof heeft een team dat je in de watten zal leggen. Het is een team van vaste krachten én vrijwilligers. We stellen ze graag (in alfabetische volgorde) even voor. Tijdens een verblijf in Het Laathof zal je zeker één van deze mensen tegen het lijf lopen.

Heb je een vraag, een probleem of een verandering van programma? Aarzel niet om het team aan te spreken of je wensen kenbaar te maken. We willen er immers alles aan doen om jouw verblijf de moeite waard te maken.

Het team staat dicht bij de klanten en zorgt graag voor een huiselijke sfeer.

“Het allerbelangrijkste: bezieling voor onze job!”

André, klusmedewerker

Creatieve duizendpoot, klusser in hart en nieren en altijd goedgezind. Deze begrippen vatten André helemaal samen. Hij is één dag per maand bij ons aan de slag om alles wat krom is weer recht te maken en af en toe eens een projectje uit te werken. André die ook bij de collega's op Ten Berg en Verloren Bos te vinden is, zorgt er in stilte mee voor dat Het Laathof steeds op niveau blijft.

Annemarie, medewerker

Als gewezen kookmoeder van de plaatselijke Chiro maakte Annemarie van haar hobby haar beroep. Dit keukenwonder zorgt ervoor dat alle gerechten van topkwaliteit zijn. Zij is gespecialiseerd in de 'speciallekes' zoals gluten- of lactosevrij koken. Maar de gewone dagelijkse kost maakt zij ook met een gedreven enthousiasme klaar.

Chantal, medewerker

Chantal heeft het team vervoegd in 2014. Ze is actief in de keuken en het onderhoud. Naast haar job in Het Laathof houdt ze van dieren en weekendjes weg.

Christine, medewerker

Service met een glimlach, daar staat Christine al vele jaren voor garant. Geen verzoek dat haar uit haar humeur brengt en de potten die uit de keuken komen zorgen zeker voor een glimlach bij de kinderen en de begeleiders. Ook bij technische interventies weet Christine dikwijls de juiste knopjes staan.

Christine, vrijwilliger

Christine springt in Het Laathof bij als vrijwilliger tijdens de zomerse barbecues. Christine is gedreven om de kinderen die in Het Laathof verbljiven dé tijd van hun leven te geven.

Dirk, vrijwilliger

Als voormalig schooldirecteur weet Dirk wat een klas nodig heeft op een uitstap. Hij zorgt binnen het team van Het Laathof voor de figuurlijke slagroom op de taart. Hij is steevast aanwezig als er wordt gebarbecued en is een goede sparing-partner voor klusjesman André. Geen ladder te hoog of geen opdracht te moeilijk, samen klaren ze de klus.

Jeannine, medewerker

Deze stille kracht zorgt ervoor dat alles altijd piekfijn in orde komt. Is het nu koken of schoonmaken, ze doet het allebei even graag en is al meer dan tien jaar een deel van het team. Kortom: alle trouwe klanten weten dat ze bij Jeannine terecht kunnen met hun vragen.

Jeannine, vrijwilliger

Na een mooie carrière als keuken- en poetsmedewerker in Het Laathof, kon 'ons Jeannine' het na haar pensioen niet laten om af en toe haar hoofd binnen te steken. In de winter zorgt ze ervoor dat alles een fris laagje verf krijgt. Zo blijft Jeannine betrokken bij Het Laathof en genieten de kinderen mee van al haar talenten.

Karin, centrumverantwoordelijke.

Al meer dan 20 jaar is Karin verbonden aan Het Laathof. Eerst als conciërge, en sinds 2001 als centrumverantwoordelijke. Ze is de huismoeder van Het Laathof en zorgt ervoor dat elke groep zich thuis voelt. Een speciale wens of iemand die bijzondere aandacht nodig heeft? Geen probleem want op zo'n momenten toont Karin het beste van zichzelf.

Marie-Louise (zeg maar Wiske), vrijwilliger

Wiske heeft een rijkgevulde loopbaan in Het Laathof achter de rug. Al van bij het prille begin konden de groepen op haar rekenen. Al enkele jaren op pensioen, is ze nog steeds betrokken bij de werking. Wiske is een krak met naald en draad, het verstelwerk vertrouwen we haar graag toe. Kortom: vind je een hoes met een gaatje in, Wiske herstelt het met de nodige stijl.

Maurits, vrijwilliger

Maurits is de buurman van Het Laathof en directeur van de plaatselijke lagere school. Hij is de noodhulp bij kleine technische storingen en zijn netwerk zorgt ervoor dat we voor elke vraag een passend antwoord kunnen formuleren. Hij werkte ook een aantal educatieve pakketten uit voor Het Laathof.

Meer doen dan de gast verwacht!

© 2021 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK